Speciaal voor groep 7 en 8 worden de lessen techniek gecombineerd met Vakmanschap. Dit betekent dat de technieklessen worden afgesloten met een bezoek aan een bedrijf of organisatie dat past bij het thema. Op deze manier leer je niet alleen zelf technisch beter te worden, maar kun je je ook vast oriënteren op het Voortgezet Onderwijs. Past techniek bij jou, ben je er goed in of wil je hier later misschien wel je beroep van maken?

Let op: Er zijn verschillende workshops waar je je apart voor kunt inschrijven.

We gaan aan de slag met elektriciteit, Naast het oefenen met diverse stroomkringen, gaan we ons vooral verdiepen in duurzame zon- en windenergie. Je gaat aan de slag met diverse technische materialen en gereedschap. Je maakt en bouwt op maat je eigen wind of zonnegenerator!
Lesdata: 20 september, 27 september, 4 oktober, 11 oktober, 25 oktober