KPN School of Code – Expeditie MicroBit. Vorig jaar is de KPN School of Code opgezet om meer kinderen de basis van het coderen te leren.  Door te leren coderen leer je namelijk het logisch benaderen van problemen en die oplossen met computertechnologie. Computational Thinking heet dat met een moeilijk woord. We gebruiken elke dag meer en meer technologie; denk hierbij aan computers, smartphones, smartwatches, slimme oplossingen in huis enzovoorts. Om deze reden geloven wij dat het enorm belangrijk en vooral heel erg leuk is om de mogelijkheden hiervan voor nu en in de toekomst te leren. Hoe we dit doen? Met een MicroBit! Dit is een kleine computer die we gebruiken om jouw digitale idee├źn, games en apps tot leven te brengen!  [Nieuwe alinea] Let op. Het gaat hier om een korte lessenserie van drie weken. In de uitnodiging voor de les staat de startdatum.

Computer training School Of Code KPN logo Samen  rond de tafel programmer less Minibits kit